– Lett, praktisk og hendig

 

Espen Åsland, møbel- og interiørsnekker Design i Nord AS, Mo i Rana, har lang fartstid som bruker av ESSVE-produkter. Den nye ESSBOX MINI har blitt en viktig følgesvenn for Espen, han er veldig fornøyd med de nye produktfordelene.

Behagelig å bære

– Jeg har brukt ESSBOX Original i nesten fem år, og kjenner godt til systemet. ESSBOX gjorde det enklere å holde orden og system på arbeidsplassen. Det første jeg merket med ESSBOX MINI var hvor behagelig den var å bære. Den er blitt mindre, lettere og veldig hendig å ha med på arbeidsplassen. Det gummierte håndtaket gjør den mer komfortabel å bære og holde i. På grunn av det gode grepet man får på håndtaket, er det nå lettere å flytte på kofferten i hyller og skap.

ESSVE best på system og orden

Åsland synes ESSVE er best på system og orden, og gir ros for å lytte til fagfolk som bruker produktene deres hver dag.

– Med ESSBOX MINI i sortimentet har ESSVE gitt meg en koffert som er praktisk å håndtere, oppbevare, og å ta inn og ut av bil og arbeidsplass, sier Espen Åsland.
MINI tar liten plass, men er stor nok til alt jeg trenger.

 

Skuminnlegg som tilpasses

Privat bruker Åsland også ESSBOX MINI. Jeg har tilpasset innlegget for drikkeflaske og –glass. Kjekt til fiskeutstyret også. Det er bare fantasien som setter grenser, avslutter han.