Fire forskjellige fugeprodukter er lagt til vårt allerede innholdsrike sortiment. Universalfug Allvær, en takfug og to fleksible fugeskum er nyhetene som kom på markedet i september 2016.
Vi vil hjelpe håndverkerne med å gjøre jobben enda mer effektivt og å kunne levere kvalitet!

Universallim allvær fra ESSVE

UNIVERSALFUG ALLVÆR
er en smidig og høyelastisk fug som fungerer spesielt godt til utendørsbruk. Den fungerer godt i all slags vær året rundt; vått og kaldt, sommer og vinter. Universalfugen fester på alle materialer, fryser ikke og er værbestandig fra første sekund. Universalfug Allvær er perfekt for norske forhold, og anbefales hvis du skal montere eller reparere takrenner som lekker eller ved tetning av gjennomføringer.

Les mer om Universalfug Allvær >>

Takfug fra ESSVE

TAKFUG
er ideell til takpapp- og blikktak. Basert på asfalt og forsterket med glassfiber passer den utmerket til piper og tak og kan brukes selv i store hull. Fugen fester til våte overflater og tørker raskt.

Les mer om takfug >>

Miljøvennlig Fugeskum Eco Pro fra ESSVE

FUGESKUM ECO PRO
er isocyanatfritt og er dermed et miljøvennlig fugeskum. Eco Pro har rask skumutvikling, mye volum, er lett å skjære i og er festende og likt et tradisjonelt fugeskum. Produktet gir en meget bra varmeisolerende og lyddempende effekt.

Les mer om Fugeskum Eco Pro >>

Fugeskum Flex Pro fra ESSVE

FUGESKUM FLEX PRO
er fleksibelt og elastisk fugeskum med høy presisjon, og som kan brukes på elementer i bevegelse både inne og ute. Fugeskummet er svært varmeisolerende og demper akustikk. Med aktivator kan Fugeskum Flex Pro brukes helt ned til minus 15 grader.

Les mer om Fugeskum Flex Pro >>