Jeg har 8-9 kofferter med ESSBOX-systemet i bilen. Da vet jeg alltid hvor jeg har det materiellet jeg trenger, sier tømrer Remi Grønstøl i Florø. Alle i firmaet har orden, de har biler fulle av grønne kofferter, sier daglig leder Knut-Einar Grønsberg i Grønsberg Bygg AS.

Bedre orden med ESSBOX System

Knut-Einar Grønsberg er daglig leder i Grønsberg Bygg, der alle tømrerne er godt utstyrt med ESSBOX-systemet.

Se her! En ESSBOX for karmmontering, en for garasjeport, terrasse, kjøkken, listepistol og en for klammerpistol. Å ha ESSBOX er en stor fordel, og jo flere du har, jo større er fordelen. Du har det oversiktlig, har kontroll på materiellet ditt, og det er såre enkelt å håndtere, sier Remi. Kåre Grønsberg startet snekkerfirma i 1971. I dag er det sønnen, Knut-Einar, som er en av tre eiere, og som er daglig leder for 16 ansatte. De er 11 tømrere og to lærlinger. Her er det grønne ESSBOXer over alt.

Lager i bilen

De handler hos XL-Bygg Florø. Knut-Einar ønsker at gutta bare skal besøke butikken om morgenen for å hente det de trenger. Med ESSBOX i bilen, er det ikke nødvendig å kjøre innom for å hente materiell. Bilen er et lager av festemidler for alle behov. Han peker på kostnadene ved å være ineffektiv, enten fordi du må lete etter riktig materiell eller fordi du må innom byggevareleverandøren. Det kan fort bli flere titusener av kroner i måneden! Det er penger som enten bedriften eller kunden må dekke, og som gjør bedriften mindre konkurransedyktig.

ESSBOX System hos Grønsberg Bygg i Florø

Tømrer Remi Grønstøl er blitt hektet på ESSBOX. – Jo flere kofferter du har, desto større er fordelene, sier han.

Slipper å lete

– Det er bare positive ting å si om ESSBOX. Det er en elegant måte å oppbevare festemateriell til ulike typer monteringer og arbeidsoppgaver. Alle gutta har det de trenger for hånden hele tiden. De slipper å lete etter riktig skrue eller spiker, og løse pakker flyter ikke rundt i bilene. Bilinnredningen til ESSVE er også smart. Med de i bilene kan gutta bare klipse koffertene fast liggende i hyllene over hverandre, sier Knut-Einar.

 

Tåler en velt

ESSBOX-systemet er laget for å brukes i et arbeidsmiljø med tøffe påkjenninger. Både kofferten og de resirkulerbare plastboksene er solide. Bokser i forskjellig størrelse plasseres etter behov, og sitter fast i bunnen. For å gjøre det enda enklere, kan lokket plasseres under boksene i kofferten. Når du åpner koffertlokket, er alt tilgjengelig. Skumgummien i lokket gjør at alt er på plass selv når du snur kofferten opp-ned og rister godt.
– ESSBOX er genialt. Og kvaliteten på materiellet til ESSVE er alltid godt. Det er ingen grunn til å prøve noe annet, slår Knut-Einar Grønsberg fast.

ESSBOX overalt i bilene til Grønsberg Bygg

ESSBOX-systemet i full bredde i bilen til Remi Grønstøl, tydelig merket med hva de inneholder av festemidler for de ulike jobbene.

Kjøkkenkoffert og ESSBOX System

En ESSBOX fylt med alt Remi Grønstøl trenger når han skal montere kjøkken.