Registrer deg i linken under og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2019 som vår gjest.

Klikk her for gratis inngang>>

Du finner oss i hall E, stand 03-10.

Se etter de grønne ESSBOX-koffertene, så finner du veien!
ESSVE-standen er verdt et besøk – vi viser deg mange produktnyheter som vi mener gjør arbeidsdagen både enklere og mer effektiv for deg. I tillegg kommer vi til å arrangere nyttige aktiviteter og konkurranser med flotte premier.

Gratis inngang til Bytgg Reis Deg 2019 med ESSVE

ÅRETS PRODUKTNYHETER

ESSVE_Fasadeskrue_RAL_brun

• Fasadeskruer –  vi har lansert skruer med farget senkhode som matcher kledningen

Trelim Hurtig_ fra ESSVE

• Trelim Hurtig – det eneste trelimet på markedet du ikke trenger å sette i press, og som tørker på sekunder

Treskrue WAF fra ESSVE

• Konstruksjonsskrue WAF – kommer nå også i syrefast kvalitet, noe som åpner for helt nye bruksområder

Terrasseskrue ESSDECK MAX

• ESSDECK MAX – pre-lansering av den nye premium-terrasseskruen for deg som vil ha toppskrudd montasje i stedet for skjult innfesting

VIL DU PRØVE SELV?
Vi kjører fire forskjellige demoer på standen vår i år:

BETONG/ LETTBETONG
Annenhver time kan du delta i prøvetrekking.
Den som klarer å tippe hvor høy belastning skruen tåler får ESSBOX-koffert med festemidler i premie. Mellom prøvetrekkingene blir det demo og testing av innfestning i betong og lettbetong.

SKRUER
Når du er på vår stand får du prøve vår nye terrasseskrue, ESSDECK MAX – som noen av de første i Norge. Skruen har blant annet høy klemkraft, sterkere stål, doble gjenger og forbedret spiss, noe som gir en rask entring og mindre flising. Du kan også prøve HDS-systemet for skjult innfestning av terrasseskruer. Har du sett hvor glatt overflaten blir når skruehodene er skjult i siden av bordet? Opplev også hvordan vår nye fasadeskrue i ulike farger som matcher vedlikeholdsvennlige kledninger ser ut. Vi viser også hvordan fasadeskruen med lite hode gir en tilnærmet usynlig montasje.

KONSTRUKSJON
Har du prøvd treskruen ESSDRIVE? Den griper umiddelbart og reduserer belastningen for kroppen! Du kan også teste våre populære konstruksjonsskruer, blant annet treskrue WAF som er overlegen franske treskrue på alle områder.

LIM OG FUG
Sjekk ESSVEs omfattende sortiment innen lim og fug; ESSTACK – markedets sterkeste monteringslim som fester til omtrent alle materialer. Trelim Hurtig tørker på under 30 sekunder, det trenger ikke settes i press, og det kan brukes på de fleste typer materialer.