Ambassadør Torstein Raths med ESSBOX MINI

ESSVE følger opp salgssuksessen ESSBOX og lanserer ESSBOX MINI. Torstein Raths hos Ditt Bygg AS på Lørenskog har testet den og er fornøyd med det han har sett. – Skal jeg på et serviceoppdrag og ikke trenger all verdens av bokser, er den veldig fin å ta med seg. Den er hendig og blir ikke så tung.

 
ESSVEs undersøkelser bekreftet at ni av ti spurte håndverkere ønsket seg en mindre variant i tillegg til den originale ESSBOX. Torstein Rahts har innrettet et hyllesystem i bilen, tilpasset ESSBOX Original, men er likevel klar på at han kommer til å bruke ESSBOX MINI i stor grad fremover.

Hendig, passe stor og veldig solid

– Jeg har i grunnen bare brukt systemet i et halv års tid. Likevel vil jeg si at det er et ganske innovativt produkt. Jeg har i hvert fall aldri brukt et så godt oppbevaringssystem før. Tidligere lå det skruer og spiker over alt, nå kan jeg slenge kofferten inn i bilen og det er like ryddig. I tillegg er den perfekt å ha med seg på serviceoppdrag. Da trenger jeg bare et lite antall bokser. ESSBOX MINI er hendig, passe stor og veldig solid, forteller han.

Videreutviklet lås- og lukkefunksjoner

Raths mener ESSVE som produsent virker opptatt av å hele tiden forbedre produktene.
Foruten størrelsen – ESSBOX MINI er 60 % av originalens – har produsenten introdusert en ny og bedre låsmekanisme og trinnvis åpning av koffertlokket. Man kan fortsatt bruke de samme ESSBOX-forpakningene.

– Jeg liker spesielt godt den nye lås- og lukkefunksjonen på ESSBOX MINI. At lokket står av seg selv og ikke klapper igjen eller faller bakover, er en stor fordel. I tillegg er den lettere å både åpne og lukke. Det er tydelig at ESSVE tar på alvor tilbakemeldingene de får fra oss som bruker produktene deres.

Ambassadør Thorstein Raths med ESSBOX MINI

Tåler mye juling

Han forteller videre at på hans arbeidsplass må en ESSBOX MINI regne med å skjøtte flere oppgaver enn kun å romme festemidler.

– Ofte blir den stående ute i regnet, men – siden den er vanntett – slipper man problemet med rustne spiker og skruer. Og, siden den er så solid og tåler så mye juling, hender det at jeg bruker den som krakk, avslutter Torstein Raths.