ESSVE følger opp salgssuksessen ESSBOX og lanserer ESSBOX MINI. Tømrermester Alexander Hagen i Vestby har testet den og er strålende fornøyd.
– Den er lett, hendig og passer veldig bra til de jobbene jeg utfører, er hans tydelige tilbakemelding.

ESSVEs undersøkelser bekreftet at håndverkere liker ESSBOX. Samtidig ønsket ni av ti spurte seg en mindre variant i tillegg til originalen. Alexander Hagen har brukt ESSVE produkter siden 2010. De siste fire årene har han brukt ESSBOX. Han er ikke i tvil om at han nå i større grad vil bruke ESSBOX MINI. Størrelsen på kofferten er mer praktisk og hendig.

 

Lettere, mindre og like praktisk

– Når jeg for eksempel jobber med å skifte skifter dører og vinduer, er ESSBOX MINI veldig hendig. Da tar jeg bare med det jeg trenger. Størrelsen på kofferten gjør meg mer mobil, både i bilen og på byggeplass. Men det gjelder også ved større byggeprosjekter. Jeg opplever at kofferten er lettere, tar mindre plass men er fortsatt like praktisk, sier Hagen.

ESSBOX MINI med karmskruer

Foruten størrelsen – ESSBOX MINI er 40 % mindre av originalen – har produsenten introdusert en ny låsemekanisme og trinnvis åpning av koffertlokket. Man kan fortsatt bruke de samme ESSBOX-forpakningene. Hagen sier han i større grad kommer til å bruke ESSBOX MINI.

– Den er anvendelig, praktisk og perfekt til småjobber. ESSBOX MINI passer også bedre i bilen jeg bruker. For meg har kofferten en naturlig komponent for oppbevaring, samt å skape system og orden i bilen. Jeg synes også den nye låsefunksjonen fungerer godt, sier han.

Produsenten lytter til håndverkerne

ESSVE er svært opptatt å lytte til håndverkernes behov før de lanserer nye produkter og tjenester på markedet. Det har Hagen fått merke.

– Mitt inntrykk er at ESSVE er gode til å undersøke hva håndverkere faktisk trenger. At de forhører seg med de som faktisk skal bruke produktene, sier meg at de ønsker å gjøre arbeidsdagen min enklere og mer effektiv. Og de tilbakemeldingene jeg har gitt har ESSVE er fulgt opp på en utmerket måte. Jeg kan sterkt anbefale håndverkere å kjøpe ESSBOX MINI, avslutter Hagen.