INGEN FLIS I FOTEN MED SKJULTE SKRUER

Med HDS-systemet får du en terrasse uten synlige skruer, de skjules nemlig i siden av terrassebordene. Si farvel til sprekker og fliser i terrassebordene og si velkommen til en flisefri terrasse som er god å gå barbeint på for store og små.

En skikkelig terrasse er en investering i trivsel og livskvalitet, og bygger du riktig, med kvalitet i alle ledd, vil du få glede av terrassen i årevis. ESSVE syrefaste skruer er din garanti for at konstruksjonen står i vær og vind, og HDS-systemet gir deg et perfekt terrassegulv uten sprekker og fliser.

FLisefri etrrasse med HDS-systemet fra ESSVE

FORSKJELLEN LIGGER I DET DU IKKE SER

Når du bygger terrasse er du ute etter to ting: den skal være solid og den skal se bra ut. Med HDS-systemet monterer du skruene enkelt i siden på terrassebordene slik at de blir skjult. Du unngår sprekker og oppflising av treverket, terrassen får en helt glatt overflate og et flott utseende. Og ikke minst – barn og voksne kan gå barbeint hele sommeren uten en eneste flis i foten.

ESSVE-proff-HDS2_710

DU GJØR DET ENKELT SELV

Et spesialtilpasset monteringsverktøy, ESSVE terrasseskruer og medfølgende bits er alt du trenger for å montere ditt terrassegulv med skjulte skruer. Vektøyet sørger for at skurene treffer riktig, fester skikkelig og at det blir lik avstand mellom terrassebordene. Avstand er viktig fordi alt treverk krymper og sveller i takt med andel fuktighet i luften.

NOEN VIKTIGE TING DU MÅ HUSKE OM SKRUER

Terrassen skal tåle mange påkjenninger, både bevegelser og ofte også et aggresivt miljø. Derfor er det viktig å velge skruer som tåler det meste.

For å få mest mulig glede ut av din nye terrasse denne sommeren – og i mange år fremover – lønner det seg å bruke materialer som er solide, holdbare og flotte å se på. Prikken over i-en er altså å velge skjult innfesting fra ESSVE, så slipper du i tillegg å få flis i foten.

Store terrasser krever sterke skruer

Store terrasser utsettes for sterke krefter og trenger solide skruer som tåler trevirkets naturlige bevegelser.

Terrasser med boblebad krever syrefaste skruer

Terrasser i sjøkanten, i værharde strøk på fjellet eller langs kysten, for ikke snakke om brygger, trenger skruer som tåler all den julingen naturen kan gi.

HDS-systemet anbefales til terrasse i eksotiske tresorter

Dyrere trevirke som Kebony, Royalimpregnert/ varmebandlet, malmfuru og sibirsk lerk fortjener de beste skruene som kan oppdrives.

ESSVE syrefaste skrure passer til al

Tykkere terrassebord trenger lengre skruer. På tykkelser under 25 mm skal du bruke 50 mm skruer, og de er tykkere enn 25 mm bruker du 60 mm.

 

ESSVE HDS-SKRUER ER SYREFASTE OG KAN BRUKES OVERALT

Til alle typer terrasser, i all slags trevirke og i alle typer miljøer.