ESSVE har et bredt utvalg av fugemasser. Bruksområdene strekker seg fra fasade, våtrom og gulv til akustikk, butyl, tak og byggplast.
Byggfug Allvær, Tak, Fasade, Våtrom, Gulv, ESS 1, Akustikk, Butyl og Byggplast finner du i vårt sortiment.

Universallim allvær fra ESSVE

BYGGFUG ALLVÆR
er en smidig og høyelastisk fug som fungerer spesielt godt til utendørsbrukt i all slags vær året rundt; vått og kaldt, sommer og vinter. Universalfugen fester på alle materialer, fryser ikke og er værbestandig fra første sekund. Byggfug Allvær er perfekt for norske forhold, og anbefales hvis du skal montere eller reparere takrenner som lekker eller ved tetning av gjennomføringer. Byggfug Allvær het tidligere Universalfug Allvær

Les mer om Byggfug Allvær >>

Takfug fra ESSVE

BYGGFUG TAK
er ideell til takpapp- og blikktak. Basert på asfalt og forsterket med glassfiber passer den utmerket til piper og tak og kan brukes selv i store hull. Fugen fester til våte overflater og tørker raskt. Byggfug Tak het tidligere kun Takfug

Les mer om Byggfug Tak >>

Miljøvennlig Fugeskum Eco Pro fra ESSVE

FUGESKUM ECO PRO
er isocyanatfritt og er dermed et miljøvennlig fugeskum. Eco Pro har rask skumutvikling, mye volum, er lett å skjære i og er festende og likt et tradisjonelt fugeskum. Produktet gir en meget bra varmeisolerende og lyddempende effekt.

Les mer om Fugeskum Eco Pro >>

Fugeskum Flex Pro fra ESSVE

FUGESKUM FLEX PRO
er fleksibelt og elastisk fugeskum med høy presisjon, og som kan brukes på elementer i bevegelse både inne og ute. Fugeskummet er svært varmeisolerende og demper akustikk. Med aktivator kan Fugeskum Flex Pro brukes helt ned til minus 15 grader.

Les mer om Fugeskum Flex Pro >>