Skjøting av bjelker og montering av bjelker med ESSVE HEX Treskrue – Instruksjonsfilm

ESSVE Treskrue HEX med to fiberskær og sekskantfeste er beregnet for de fleste monteringer i tre, sponplater etc. For at din montering skal bli så stabil og sikker som mulig er det viktig at monteringen utføres korrekt. Her ser du hvordan du gjør en montering med ESSVE Treskrue HEX. ESSVE har flere instruksjonsfilmer som hjelper deg å velge riktig produkt til din montering, samtidig som de viser hvordan du gjør en sikker og holdbar montering.

Monter byggbeslag med ESSVE beslagskrue – Instruksjonsfilm

ESSVE beslagskrue med fibercut er beregnet for montering av byggbeslag utendørs, mot underlag av tre. Skruen har et fresespor i spissen for å redusere innskruingsmomentet i hardere trematerialer. For at din montering skal bli så stabil og sikker som mulig er det viktig at monteringen utføres korrekt. Her ser du hvordan du gjør en montering med ESSVE beslagskrue. ESSVE har flere instruksjonsfilmer som hjelper deg å velge riktig produkt til din montering, samtidig som de viser hvordan du gjør en sikker og holdbar montering.

Monter bjelkelag med ESSVE ET-T skrue – Instruksjonsfilm

ESSVE konstruksjonsskrue ET-T er beregnet for sammenføyning av trevirke. Den gir en meget høy stabilitet og holdfasthet. Ved montering av ESSVE ET-T skrue utendørs skal virket være tørt og frostfritt. Tips og råd til montering finner du i vår instruksjonsfilm.