ESSVE har flere løsninger for karminnfestning. Enten du driver med renoveringsarbeid og skal montere nye vinduer i gamle hus, har nye prosjekter eller skal montere lette innerdører og små vinduer har vi løsningen som gjør arbeidet enklere og mer effektivt.

Til hver produktgruppe har vi utviklet en rekke tilbehør og verktøy som letter monteringen.

PROGRAMA KARMSKRUE

Karmskruen kan justeres uten faste klosser og gir en justerbar og demonterbar montering uten å skader på karm eller underlag. Programa Plus passer utmerket når du trenger å etterjustere monteringen.

Smarte verktøy til Programa karmskrue:

– Programa Karmfix: sikrer at vinduet/ døren er i riktig posisjon
– Monterings-/ justeringsnøkkel KMN (maskinmontering): for enkel montering og justering av karmskruen
– Leddet monteringsnøkkel KMN: for montering der det ikke er mulig å holde borskrutrekkeren rett ved innskruing eller justering av karmskruen
– Universalnøkkel UN-T (montering for hånd): for enkel montering og justering av karmskruen. Kan også brukes til å åpne vinduer og dører uten håndtak
– Karmskruebor DLT 14/5: til å forbore i dør-/ vinduskarmer slik at Programa karmskrue monteres rett i karmen
– Sentreringshylse C10: for å sikre at forboret hull i betong, lettbetong, Leca etc blir sentrert

Nivåskrue

Bruk nivåskruen som justerbart underlegg til vinduskarmer.

ESSVE nivåskrue

Karmfix

Karmfix slåes inn i forboret hull i karmen, den hjelper å holde vinduet på plass, slik at monteringen blir rett. Brukes sammen med nivåskrue for enda enklere etterjustering.

TIlbehør som gjør karminnfestningen enklere

Programa Plus Karmskrue

Bruk Programa montering- og justeringsnøkkel når du skrur i Programa karmskrue eller Indu-Prog karmhylse med maskin.

Programa-karmskrue_montering

Etterjustering

Det er enkelt å etterjustere monteringen når du bruker karminnfestning og tilbehør fra ESSVE

Tilbehør for enkel karminnfestning

INDU-PROG KARMHYLSE

Passer utmerket når du vet at konstruksjonen du skal montere inn dør eller vindu er rett. Kan brukes til karm av tre, stål og aluminium.

Smarte verktøy:

– Indu-Prog Universalverktøy: spesialtilpasset verktøy for Indu-Prog-hylser med HEX10. Den ene enden brukes til montering og justering av hylser, den andre enden (med TX30) brukes til montering av samtlige tilhørende skruer
– Justeringsverktøy: brukes til å finjustere hvor langt karmhylsen  er skrudd inn mellom karm og veggstender
– Indu-Prog Karmfix: sikrer at dør/ vindu er i riktig posisjon i karmen
– Leddet monteringsverktøy KMN: for montering der det ikke er mulig å holde borskrutrekkeren rett ved innskruing eller justering av karmskruen. Reduserer også risikoen for at hylsen eller karmen sprekker ved montering med drill

NIVÅSKRUE

Nivåskruen brukes som justerbart underlegg til vindu-/ og dørkarmer. Skruens store hode gir god bæreevne og motvirker innsynkning i karmen/ vinduets underside. Hver skrue tåler en belastning på 110 kg.

KARMSKRUE L/ L8

Karmskrue L8 er beregnet til montering av små og lette vinduer og  innvendige dørkarmer i tre, betong, lettbetong og hulltegl. Karmskruen gir en fullstendig justerbar montering. Spesialtilpasset for vinduer med 9/5 mm hull, men passer også til 14/5 mm hull.