Robert Ekeberg fra Eksakt Bygg hevder at karmskruekofferten fra ESSVE gjør det enklere å få et perfekt resultat når du skal montere dør- og vinduskarmer.

 

Fordelen med å bruke karmskruekofferten er at den inneholder de karmskruene og -hylsene, nivåskruene, justeringsverktøyet og annet som passer til jobben du skal gjøre. Ifølge snekker Robert Ekeberg fra Eksakt Bygg på Grefsen i Oslo, har den nye løsningen bidratt til å gjøre montering av karmer mye enklere og mer effektiv.

– I kofferten har jeg alt jeg trenger. Det er oversiktlig. Du ser innholdet lett, noe som gjør det enkelt å fylle på med det du trenger.

Enklere å finjustere

Han forteller videre at den nye nivåskruen fra ESSVE gjør monteringen enklere ved at man slipper å bruke kiler og klosser.

– Skjæresporet på den nye Plus-skruen forhindrer at det fliser når du skrur den på malte vinduer. Karminnfestingsverktøyet fra ESSVE gjør det enkelt å justere karmen sideveis før skruen settes inn samtidig som karmen blir sentrert i åpningen. Hvis vinduet eller døra subber, trengs det kun et par vridninger, mens en drill kan lage sprekker, forklarer håndverkeren.

Alt i alt, hvor fornøyd er du med ESSBOX karmskruekoffert?

– Jeg er veldig fornøyd! Med denne kofferten har jeg alt samlet på ett sted. Når én eske begynner å minke kan du supplere bare den esken, og det er en stor fordel, avslutter Ekeberg.

ESSBOX karmskruekoffert

• Innholdet i kofferten kan tilpasses ulike monteringssystem og materialer.

• Nivåskruen erstatter kiler og klosser og er enkel å justere. Det store hodet hindrer at skruen synker inn
i karmen.

• Det unike karminnfestingsverktøyet sikrer at karmen blir sentrert i åpningen, og det er enkelt å justere
karmen sideveis før skruen settes inn.

• Nyheten Programa Plus karmskrue med skjærespor i enden reduserer risikoen for sprekker i stenderen
når karmskruen havner nær kanten. Gjenger som går helt rundt halverer risikoen for skjevmontering og overtrekking.

• Art. nr 460922. Kjøpes hos din nærmeste byggevareforhandler som fører ESSVE produkter.

Les mer om karmskuekofferten >>