– Du jobber bedre når du har orden og oversikt. Det sier tømrerbas Stian Nordpoll (32) i Gripsgård Bygg AS. Han kjøpte sin første skruekoffert fra ESSVE for 10 år siden. Siden er det blitt flere. Nå har han 12-13 ESSBOX-kofferter. – Jeg klarer meg ikke uten, sier han

ESSBOX for 10 år siden

Orden og oversikt med ESSBOX i bilen til tømrerbas Stian Nordpoll. Den 10 år gamle skruekofferten til ESSVE følger stadig med.

Stian er en av seks ansatte i Gripsgård Bygg AS. De har base i Meland kommune nord for Bergen og driver hovedsakelig med nybygg av eneboliger og leiligheter i egenregi. Byggevarene handles hos XL-Bygg Frekhaug.

Stian Nordpoll innrømmer at han litt over gjennomsnittet opptatt av å ha det ryddig rundt seg. Han er også opptatt av å gjøre ting enkelt og rasjonelt. Derfor kjøpte han kofferten fra ESSVE med ferdig sortiment med treskruer i 2008. Her lå alt oversiktlig og greit. Den samme kofferten er fortsatt med i dagens firmabil, slik den har vært i de foregående. Og derfor var Stian godt motivert til å ta ESSBOX systemet i bruk da det ble lansert i 2012.

I Stians firmabil ligger ESSBOX-koffertene stablet og godt merket med ulikt innhold. Her er en ESSBOX med syrefast, en med monteringsskruer, en med pakningsskruer og en annen med håndspiker, for å nevne det som synes i farten

ESSBOX - kjærlighet på grønn boks

Ny dag og nye oppgaver på byggeplassen. Stian fyller en tom ESSBOX MINI med det han trenger. ESSBOX kommer i to utgaver; ORIGINAL og MINI.

 

Tom koffert på lur

– Jeg har alltid likt at ting er på stell med verktøy, utstyr og materiell. Derfor har jeg 12-13 forskjellige ESSBOXer med forskjellig innhold. Ikke alle er med i bilen til en hver tid. Men jeg har alltid med meg en tom ESSBOX, som jeg fyller opp med det jeg vet jeg trenger den dagen. Skal jeg bygge en terrasse en dag, fyller jeg kofferten med det som skal til av skruer og spiker, i stedet for å springe frem og tilbake til bilen for å hente noe jeg mangler, sier Stian.

 

Tåler sludd og regn

En stor del av året er det vått vær på Vestlandet. Stian er glad i plastboksene til ESSVE. Med lokk!
– Holder jeg på med en jobb på et tak, kan jeg sette igjen pakker på taket uten at de er gått i oppløsning til neste morgen. Og lokket hindrer at skruene ligger i vann. Med ESSVE slipper du bryet med å bære med deg pakninger opp og ned. Og trenger du flere typer skruer eller spiker, er det bare å ta med seg hele ESSBOXen opp, sier han.

 

Mer produktiv

Stian anbefaler kolleger til å sette seg inn i alle fordelene med ESSBOX.
– Med ESSBOX har du full oversikt. Du har orden i det som ellers har lett for å bli småkaos.
Utnytter du alle fordelene med ESSBOX, vil du spare mye tid i løpet av et byggeprosjekt. Du slipper å lete etter riktig skrue. Du har alltid med det et minilager av relevant sortiment fra ESSVE der du skal jobbe. Da blir du mer produktiv. Jeg blir hvert fall stresset hvis det tar tid å finne riktig skruepakning, eller hvis det er rotete på byggeplassen – eller i bilen. Jeg skulle gjerne bytte til en lengre firmabil, med enda større plass til god innredning og for å få plass til flere ESSBOXer, sier Stian.
Kvaliteten på ESSVE-produktene har ikke Stian noe å utsette på.
– De lager sterke skruer i gjennomført god kvalitet. Ikke mye rusk etter galvaniseringen her, som gjør at bitsen glipper og du må kaste skruen, avslutter Stian Nordpoll.

ESSBOX for ti år siden

– Jeg kommer aldri til å kvitte meg med denne, sier Stian om forløperen til ESSBOX.