For å få enda mer effekt av våre lim- og fug-produkter har vi nyttig tilbehør.

Rengjøring

Rengjøringsduker – generell rengjøring
Rengjøringsspray Bygg & Industri – løser effektivt opp lim- og fugesøl.
Rengjøring PU-lim og skum – kraftig oppløsende

Aktivator

Aktivator PU-lim og skum – halverer fikseringstiden

Patronsprøyter

Vi har seks ulike sprøyter og to skumpistoler. Les mer om dem her>>

Byggfug

ESSVE har et bredt utvalg av fugemasser. Bruksområdene strekker seg fra fasade, våtrom og gulv, til akustikk, butyl, tak og byggplast.

Byggfug Fasade er en høyelastisk ekspansjonsfugemasse. Byggfug Allvær hefter og tetter i all slags vær og er vær- og vannbestandig. Byggfug Våtrom er ment til sanitær bruk, mens Byggfug Gulv er et multiprodukt som brukes ute og inne og tåler støt og vibrasjoner.
Byggfug ESS1 er vår universalfug med limende egenskaper. Skal du bare ha en fugemasse velger du ESS1!
Byggfug Akustikk gir en akustisk tetting 65db, Byggfug Tak reparerer takpapp med sin asfaltbaserte takmasse. Byggfug Butyl gir en gasstett fuging og benyttes til radontetting og tetting av byggplastfolie. Byggfug Byggplast tetter og fuger og er blant annet velegnet på steder det ikke er mulig å komme til med teip.

Skum

Alle ESSVE skumprodukter er varmeisolerende, lyddempende og hurtigherdende. De inneholder ikke løsemidler og kan brukes på isopor. Påføring med pistol gir bedre presisjon, dosering og isolasjonsevne.

Fugeskum Året Rundt kombi er et frostsikkert universalskum, og trenger du skum med maksimalt volum velger du Fugeskum Bygg pistol. Fugeskum 90 Brann gir en brannklassifisert tetting.
Fugeskum Flex er fleksibelt og elastisk, mens varianten Fugeskum Flex ECO er det miljøvennlige valget.

Akrylfug

ESSVEs akrylfugemasser holder seg hvite og fleksible. De er også miljøvennlige, vannbaserte og overmalbare og alle er beregnet til bruk inne.

Akrylfug Flex-serien tetter fuger fra 5 til 25 mm. Akrylfug Flex 5% er en enkel bygningsakryl, Akrylfug Flex 10% er for fuger opp til 8 mm, Akrylfug Flex 15%  brukes til å tette fuger på lister, sokler og panel, mens Akrylfug Flex 25% er en høyelastisk malerfug.

Silikon

Vi har silikon til våtrom, glass, fasader og toppforsegling av vinduer. Skal du fuge i basseng eller i et akvarie har vi også silikon til det.

Silikon Fasade & Glass er frostsikker, forsegler glassfasader og brukes rundt rør og gjennomføringer inne og ute. Silikon Pool & Glass er en hurtigherdende silikon til brukt blant annet i akvarier. Silikon Våtrom er antimuggbehandlet og er til bruk til sanitære våtromsapplikasjoner.

Sparkel og kitt

Vår sparkel og kitt som ikke krymper gir mindre etterarbeid.

Gipssparkel; fyll – tørk – slip – ferdig! Ovnskitt gir en ildfast tetting, og Vinduskitt er en sprekkfri hybridfug som er enkel å jobbe med.