ESSVE presentere fire nye lim og fug produkter som skal gjøre hverdagen til håndverkere enklere, sikrere og mer lønnsom. I tillegg til produktfordelene har vi lagt vekt på et nytt design, og som gjør at produktene blir lettere å finne i butikk. De nye produktene har også gjennomgått en rekke tester på helse og miljø da vi ser en ytterligere etterspørsel etter miljøvennlige produkter.

Byggfug ESS 1

BYGGFUG ESS 1
er BREEAM godkjent og CE-merket. Universalfugen som i prinsippet fester på alle byggematerialer, som tre, metall, betong, keramiske materialer, glass, stein og flere typer plast. Byggfug ESS 1 egner seg for applikasjoner innen gulv, sanitær, fasade, toppforsegling av glass, karosseri og ventilasjon. Fugen er hurtigherdende og helt værbestandig, hvilket gjør produktet utmerket for fuging/tetting inne og ute.

Les mer om Byggfug ESS 1 >>

Byggfug Akustikk

BYGGFUG AKUSTIKK
er en akustikkfug for maksimal lydtetting. For å minimere lydlekkasje mellom rom kreves det en 100% tett veggkonstruksjon. En glippe på bare en millimeter bredde kan slippe gjennom så mye lyd at konstruksjonen mister mye av sin lydisolerende evne. Vår nye Byggfug Akustikk løser dette problemet. Produktet er CE-merket og tilfredsstiller kravene til miljømerket Svanen.

Les mer om Byggfug Akustikk >>

TRELIM HURTIG
er et sterkt lim som fester på ca. 30 sekunder uten at det må settes i press. Limet er fugefyllende og renner ikke, dette gjør at påføringen skjer raskere og enklere. Det er et av markedets mest hurtigtørkende trelim og fungerer i tillegg godt på andre materialer som stein, betong, gips, isopor og Leca. Dette er trelimet som tilfredsstiller kravene til miljømerket Svanen og som alle håndverkere bør ha lett tilgjengelig.

Les mer om Trelim Hurtig >>

SILIKON POOL & GLASS
er en av få silikoner i markedet som er testet for bruk i klorholdige miljøer. Produktet er CE-merket og brukes først og fremst for tetting og fuging av basseng og akvarier. Silikon Pool & Glass kan også benyttes for akutte glassreparasjoner og toppforsegling av glass.

Les mer om Silikon Pool & Glass >>